Afscheid Drs. Bregje van de Meulengraaf

Helaas moeten we afscheid nemen van Bregje van de Meulengraaf. Hieronder een korte uitleg van Bregje zelf:

Bregje van de Meulengraaf
Dierenarts

Lieve viervoeters en baasjes,

Na ruim 4 jaar met veel plezier in deze kliniek gewerkt te hebben, heb ik besloten een andere uitdaging aan te gaan. Hieraan zijn maanden van wikken en wegen vooraf gegaan, want ik verlaat hier niet zomaar een baan, ik verlaat jullie. Velen van jullie gaan me aan het hart en heb ik de afgelopen jaren beter leren kennen. Ik heb enorm veel geleerd, van jullie, van jullie dieren en natuurlijk binnen het vak. Dit contact met eenieder was me enorm waardevol en gaf me extra plezier in mijn werk.

Voor mij is nu het moment gekomen om me de komende tijd te gaan richten op studie en verdere ontwikkeling binnen de chirurgie en orthopedie.

Ik wil jullie (het liefst allemaal persoonlijk, maar dat gaat helaas niet) enorm bedanken voor het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen. Vanaf medio oktober zal ik niet meer in de kliniek aan het werk zijn. Tot die tijd hoop ik enkele van jullie zeker nog tegen te komen!

Alle goeds voor jullie!

Lieve groeten,

Bregje