24/7 bereikbaar
+31 (0) 497 518000

eersel@anicura.nl

AniCura Dierenkliniek Eersel

dierenkliniek eersel

  AniCura Dierenkliniek Eersel is een moderne, goed uitgeruste tweedelijns dierenkliniek in Eersel. Wij hebben als doel:  kwalitatief hoogwaardige diergeneeskundige zorg te verlenen en dat met een goede service naar de cliënt. “The best care for the best of our friends”. Wij doen dit met een relatief jong en gedreven team van mensen. We  proberen door ons enthousiasme, onze inzet en voortdurende studie en bijscholing, de beste diergeneeskundige zorg aan uw huisdier te verlenen. AniCura Dierenkliniek Eersel heeft veel ervaring bij het maken van officiële buik- en hartecho’s. Kijk gerust op onze website voor informatie over al onze expertises. Bij vragen kunt u ons ter alle tijden telefonisch en via de mail bereiken.

 

Dierenkliniek Eersel is ontstaan in 1995 uit een afsplitsing van de toenmalige gemengde dierenartsenpraktijk Eersel. Vanaf het begin bestaat het merendeel van onze patiënten uit honden en dan nog met name rashonden. Het grootste gedeelte van de cliënten (>75%) komt van buiten de gemeente Eersel en hiervan zijn ongeveer 30% afkomstig uit België, en 5% uit Duitsland. Sinds 1 januari 2009 is de Maatschap opgericht bestaande uit Maarten Kappen en Hanneke van Meeuwen.
Vanaf september 2016 mogen wij ons vol trots AniCura Dierenkliniek Eersel noemen.

 

DCF 1.0In 1999 is er naast de Dierenkliniek een organisatie opgericht die zich heeft toegelegd op het invriezen, opslaan en distribueren van honden-, paarden- en geitensperma. De naam hiervan is Cryolab Eersel BV. Dit bedrijf is in hetzelfde pand gevestigd als de kliniek. Voor contact met het cryolab kunt u op de site kijken, of een mail sturen naar info@cryolab.nl. Heeft u vragen over onze dierenkliniek of wilt u weten of u bij ons aan het juiste adres bent dan neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom.